Avslutar våren med ny 100p-runda & seger!

And we are back in business!

Dag två på Norsborgs LKKs trevliga tävlingar. Idag hade vi mindre tur med vädret (spöregn i stort sett hela tiden jag befann mig på tävlingsplatsen) men desto större framgångar. Jag skötte mig och Fonzie skötte sig och tillsammans i regnet plockade vi vår tredje 100-poängs-runda denna vår! HÄRLIGT!!! Vi var tre ekipage som lyckades med den bedriften, häftigt! Jag har sedan tidigare konstaterat att regn & dåligt väder bara är till fördel för mig & Fonzie, han är lika bra oavsett väder. Har av förklarliga skäl inget filmat från tävlingen -jag såg väderleksprognosen och tog inte ens med videokameran. Glad att det gick att fota på prisutdelningen dock!

Nu har vi tagit de maximala 300p till SM. Roligt! Jag hoppas bara jag på något sätt får ihop logistiken med hur jag ska ta mig dit. (Om någon från Sörmlands-trakten ska till rally-SM och har en plats över i bilen för mig & Fonzie så hojta till! Självklart delar vi på soppakostnaden.)

Som jag skrev igår har jag inga fler tävlingar jag kan åka på nu ett tag framöver. Tror att första möjliga start är augusti eller september. Lite trist men en finfin avslutning fick vi ju på vårens tävlingar.

Måste säga att det har varit otroligt trevligt & roligt att tävla denna vår. Så många snälla, positiva människor som kommit fram på tävlingarna och berömt Fonzie, ni ska veta att det verkligen gör mig JÄTTEGLAD. Som jag brukar säga -Fonzie har kanske inte den största talangen i någon gren, men han har det största hjärtat och den största viljan en hund kan ha och när det lyser igenom och folk ser vilken fin individ han är, då blir jag väldigt glad å Fonzies vägnar.

 

 

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

  1. Stort GRATTIS!!! Det är ni väl värda!! Jag måste nog säga att en hund som VILL kommer ofta längre än många som kanske har anlag men inte just den där värdefulla viljan <3 Grattis åter igen – Superteamet, Anna & Fonzie 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *