Race har blivit pappa igen! 5 små stjärnor födda!

Idag har Race blivit pappa igen! Finfina tiken Take Time Lynn födde idag fem valpar; tre hanar och två tikar. De två tjejerna är upptagna men letar ni en fin hanvalp så kontakta Lynnbo kennel (de finns på Facebook). Vi hoppas självklart att Race valpar kommer till några riktigt ambitiösa valpköpare som kan utveckla och ta tillvara deras vallegenskaper på bästa sätt. Jag tror det kan bli riktigt spännande att följa den här kullen!

valpar3

valpar2

valpar1

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *