Vacker som en tavla!

Igår fick jag en jättefin present -en stor tavla på Flynn målad av Christer Sjögren. Så här himla fin blev den!

flynntavla

Chrilles övriga alster hittar ni här: http://www.christerskonst.se/ . Han är inte bara duktig på att måla, han är en riktigt duktig vallhundsförare och en av de som jag tycker kör hund snyggast i Sverige -lågmält och stiligt. Chrilles gamla hund Nap var kullbror till min Tweed och jag har länge velat ha en tavla på någon av hundarna, så när Krille (min Krille!) beställde en på bästa SuperFlynn utifrån ett av mina favoritfoton så kunde det ju inte bli bättre! Jätterolig present att få!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *