Tittat på valpar!

Idag åkte vi upp till Ingela och Göran på Lynnbo kennel och tittade på Race-valparna. De är nu sju veckor gamla så om en vecka får valpköparna hem sina små underverk! Väldigt kul att få se hela kullen när de är små för att få en första uppfattning om hur de verkar bli. Alla var glada, framåt, trevliga när man lyfte upp dem (jag vill att valpar hälsar, blir glada att jag tagit upp dem men håller sig lugna, inte att de bits, vrider sig som maskar och krånglar), sprang FORT över stock och sten på tomten, undersöker allt och var aktiva på ett trevligt sätt. Leklust fanns hos alla och Ingela upplevde dem som deras jämnaste kull hittills, spännande att se om det håller i sig! Jag har en liten dröm om att nästa vår/försommar dra ihop en träff med ”Racers” – dvs Race-avkommorna ur både Fays och Lynns kullar. Träffas och jämföra valparna och valla, vore väldigt kul! Får försöka få till något sådant.

Tyvärr blev det rätt usla bilder och mest när de väl höll sig stilla, men här är några bilder på valparna i alla fall!

DSC_0439

DSC_0455

Sam, sin pappa upp i dagen!

DSC_0444

Joy! Sötnos!

DSC_0458

Lille Zac önskar sig en längre nos!

DSC_0448

Jaff, grova ben!

DSC_0486

Midge, en liten tik med bra drag i!

DSC_0491

DSC_0507

DSC_0440

DSC_0476

DSC_0497

DSC_0434

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *