2:a Årets Rallyhund i Sverige 2013

I senaste numret av Brukshunden fanns listorna med över Årets Hund i de olika grenarna så nu är det officiellt att Fonzie och jag blev näst mest framgångsrika ekipage i rallylydnaden i Sverige 2013! Roligt!

åretsrallysverige

Årets Hund räknades på de fem bästa resultaten i mästarklassen, Fonzie hade 100-100-100-100-99 som sina fem bästa resultat. Roligt att ha kommit så långt i något vi debuterade i så sent som året innan.

Tyvärr har vi inte haft någon möjlighet att tävla igen efter vår senaste start i december, men utifrån det vi han prestera förra året så ligger vi fortfarande på plats 26 på årets SM-lista. Jag hoppas hitta någon tävling jag kan åka på i vår innan kvaltiden gått ut men det ser svårt ut just nu, de flesta helgerna är redan helt uppbokade av jobb och annat. Hinner vi inte tävla mer och höja vårt snitt så får vi hoppas att det ändå räcker till för det vore väldigt roligt att få starta på SM igen!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *