Sumerar första kvartalet av hundåret 2014

Otroligt men sant så har redan 1/4-del av 2014 gått. Tiden bara ruuuuuusar iväg! Nu är väl januari-mars inte precis årets aktivaste månader men jag konstaterar att hittills har det varit en bra start på 2014:

räkanvall

RACE har hunnit tävla en gång i IK II med ett SM-poäng som resultat. Nu har Krille & Race 8 poäng till SM-uttagningen (kommer krävas lägst 10p och lägst placering 100 om jag fattat det hela rätt).

cert

FONZIE har startat en gång i HTM 2 med seger & uppflyttning och två gånger i HTM 3 med två CERT och placering 2:a och 3:a som resultat! På årsmötet i februari fick Fonzie sitt pris för Årets Rallyhund i Södertälje BK och sen fick vi nyligen veta att han blev årets näst bästa hund i rallylydnaden i Sverige 2013 när listorna för Årets Hund presenterades i Brukshunden.

zinöra

ZIN har ögonspeglats UA och röntgats med HD A, vi har varit på vallhundskurs för Jonas Gustafsson och Chrille Sjögren och hon utvecklas fint. Har även så smått kommit igång med lydnadsträningen, känns bra där med!

flynnagdala2

FLYNN har känts fin & fräsch och har så smått startat upp träningen i både vallning & lydnad igen! HÄRLIGT! Har saknat att träna ihop med min Umpe!

arvid2

ARVID har fyllt 11 år, mår fint och njuter av livet.

Nu ser vi fram emot en behagligare årstid både för hundar, folk och hundträning!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *