Fonzie kvalad till SM i år igen!

Den här veckan avslutades kvalperioden till rallylydnads-SM 2014 och jag och Fonzie är för andra året i rad inkvalade till SM! Känns väldigt roligt att få starta på SM i år med trots att vi inte hunnit tävla så vidare mycket rallylydnad detta år. SM går i år den 20-21/9 i Sundsvall, ser fram emot att åka dit tillsammans med bästa Fonz Bonz Tjocknos!

Lite bilder från förra årets SM:

32_IMG_2677

Den här bilden är verkligen Fonz i ett nötskal: glad, lite galen och gloendes på sin matte! Älskar den hundens arbetsvilja.

3

5

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *