Summerar andra kvartalet av hundåret 2014

Hjälp, redan 1/7 tiden rusar ju framåt! Här kommer en summering av andra kvartalet.

race1

RACE och Krille har tävlat med fler placeringar i IK II, bäst gick det i Storvreta där de kom 2:a endast slagna av storebror Mirk! I år har Krille och Race hittills startat 6 gånger och på fyra av dem varit i topp 10! Bravo!

jagochzinvp-1

ZIN har startat på VP och blev godkänd med 95 poäng och dagens bästa runda. Vi har debuterat i IK I och gått två rundor med väldigt blygsamma poängresultat men god känsla och en del fina delar. Med mer rutin och träning så blir detta kalasbra!

fållazin

Zin och jag fållar in på Sörmlands VKs tävling. Mest nöjd med hennes delning: full pott på svårdelade får!

zindebut

Zin har också hunnit debutera i lydnaden med 193p, 1:a pris och klasseger som resultat!

storfors

FONZIE och jag har tävlat HTM igen, två starter där vi inte riktigt fick ihop poäng nog för det tredje certet men som gav erfarenhet och mer att tänka på framåt. Nu jobbar vi på att utveckla programmet vidare!

bild(2)

Fonzies första start i rallyn för i år blev den 1/6, vi hade en superkänsla på banan, fick 97p och vann mästarklassen. Efter det har vi startat fyra gånger till, inte riktigt fått in de där höga poängen men haft väldigt kul ihop och legat mellan 86-94 poäng på rundorna vi gjort. Ligger just nu på plats 37 till SM, får se om vi petas ut när kvalet gått ut eller om vi är med (har inga fler starter tyvärr).

breviksnäs

FLYNN skulle tävlat lydnad i juni men var åter igen inte fräsch utan fick en lätt hälta och denna gång med smärta från handloven och ena armbågen… Jag har nu beslutat mig för att inte ens tänka på tävling, han får träna moment som inte är så slitsamma och han får valla lugnt (bara gå, gå, gå med djur) och så får vi se hur det blir framöver. Dagsformen får avgöra om och vad han tränar, men sikta på tävling känns inte realistiskt alls tyvärr.

arvid2

ARVID är pigg och glad och gubbknorrar ohejdat mycket, värsta snackpåsen har han blivit!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *