Championattavlan har kommit!

Yes! Jag måste skickat in i rätt ögonblick för tvärt emot vad man brukar höra så gick det fort att få Fonzies heelworkchampionat registrerat och idag kunde jag hämta ut hans championattavla! Hängde upp den på en befintlig krok men det såg lite tokigt ut när allt annat hänger på två andra väggar, så jag flyttade över hans HTM-rosetter också och så får det väl bli en liten HTM-vägg helt enkelt. Hoppas vi får fylla på med mer så småningom 😉 Fonz har ju bara tävlat en gång i klass I, en i klass II och nu 5 ggr i klass III så vi är fortfarande bara rookisar i denna sport. Men vi hoppas hinna tävla mer och skaffa mer rutin under hösten!

bild (1)

Nu tituleras han Gk vallh pr SE HTMCH RLD N RLD M Emenems Fonzie. Fast mest kallas han Tjocknos 🙂

reg

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *