Fonzie klubbmästare i år igen!

Igår var det dags för KM i rallylydnad på Södertälje BK. Ett litet men tappert, glatt och väldigt skickligt startfält var representerade i nybörjarklass, fortsättningsklass och mästarklass. Synd att inte fler framför allt nybörjare tog chansen att starta, ett KM är ju bara på skoj och en perfekt chans till en avspänd test och tävlingsdebut! Hoppas på fler deltagare framöver! De som var där gjorde hur som helst jättefina rundor, ser bra ut för framtiden!

Fonzie var superglad över att komma ut till klubben och jag var först oroad över att han skulle vara het och galen, men idag lyckades vi med helt rätt uppvärmning och aktivitetsnivå, och även om han fick starta med att gå in i honnören före han körde sin bana så var han prick rätt i intensitet. Sånna gånger får jag nästan tårar i ögonen över hans samarbete, det är verkligen en förmån att få tävla med honom när allt klaffar. Vips spelar det då heller ingen roll att det var på ett litet KM och inte på ett mästerskap som fullträffen kom, det är så roligt bara med känslan. Men visst, skulle vi lyckas få samma känsla på SM så inte skulle jag tacka nej inte 🙂

Vi fick till en helt felfri runda med kommentaren ”Helt perfekt runda! Strålande!” och vann på 100p. Ann som håller i rallyn på Södertälje BK hade ritat en mycket tight och rolig bana där man bytte sida inte mindre än sex gånger och där man som förare verkligen var tvungen att vara alert på vilka moment som kom var i banan. Roligt! Precis som förra året hade de tagit fram snygga hemmagjorda priser som sticker ut mot de vanliga bucklorna/rosetterna, detta fick Fonz:

km14

Fonzie var mallig och glad efteråt precis som jag vill att han ska vara. Gulliga hund, hoppas vi kan tävla ihop många år till!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *