Mot nya mål: jag lämnar Canis.

Eftersom flera elever och vänner redan luskat reda på detta så tyckte jag att det var dags att lägga ut det offentligt: jag har beslutat mig att gå ur Canis, har sagt upp mig och slutar definitivt den 4/11 2014. Det är ett beslut som mognat fram under en väldigt lång tid och som allt som man tänker länge på känns det väldigt skönt när man väl bestämt sig! Anledningarna är främst rent företagsmässiga.

imagesTF2SIY6N

Självklart kommer jag att fortsätta att hålla kurser, föredrag och utbildningar. Jag kan inte gå ut än med exakt i vilken regi det blir men lovar att det finns mycket spännande planer framåt! Berättar mer så snart allt är klart att gå ut med officiellt. Som elev kommer du framåt att märka skillnaden främst i att det kommer bli fler kurser, ett smidigare system för kursanmälan och betalning -och säkert en än mer engagerad och peppad instruktör! Jag tränar och instruerar självklart vidare på samma sätt som jag redan gör idag: med fokus på att mina elever ska ha ROLIGT, att träningen ska vara både KUL och EFFEKTIV och med respekt och öppenhet för elevernas egna önskemål och tankar och med en ständig vilja att både eleverna och jag själv ska utvecklas och lära oss mer. Att våga tänka utanför boxen och att dra nytta av mina erfarenheter från många olika tävlingsgrenar istället för att bara hålla sig till ett moments standardlösning vid inlärningen, är något som jag tänker spinna vidare på. Coachning för tävlingsekipage inom olika grenar är också något jag vill utveckla mer, samt ett nytt och bättre koncept för kurser både kring utveckling av grundfärdigheter för tävlingshundar oavsett gren, samt vidareutveckling av tränarna i rena tränarkurser. Fler onlinekurser finns också i bakhuvudet, tror vintern får ägnas åt att successivt få allt på plats!

images0JWGDMYG

Detta kommer att bli så bra!

imagesMJFQJSQE

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

  1. Grattis!

    Det kommer säkert att bli superbt! Jag kommer att fortsätta komma till dig och att rekommendera dig till andra.

    🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *