Sumerar tredje kvartalet.

Hoppla, då har redan september gått och det är dags för en liten summering av tredje kvartalet, juli-september!

RACE

räkanseger

Tävlade vallning på Gotland i juli och vann IK II första dagen och kom 10:a den andra! Fin tävlingshelg!

I augusti var han och Krille med på kvarts-SM, höll på att sätta en grymt fin runda ( låg på poäng som skulle gett en 8:e plats) men tröttnade i svår fålla in, de satte den och de fick snabb lucka i singeln men där var Krille otaktisk och istället för att lägga Race så fick han jobba på och vips stötte han och där var den SM-drömmen slut tyvärr men såååå fin fram dit!

I september var de inkvalade till landslaguttagningen men tog sig inte vidare, kom på plats 37 och det var 30 som gick vidare. Surt men grymt bra bara att ha kvalat in till årets två stora uttagningstävlingar! Nästa år då jäklar…!

FONZIE

cowboy2

I juli fick vi besked att vi blivit uttagna att vara med i laget på Open European Championship i heelwork i Tyskland i november!

Tävlade i HTM i Kungsör i augusti, tog sitt tredje CERT, blev CHAMPION och kom 3:a! Härligt!!!

I september tävlade vi igen, tre starter i heelwork i Skåne och Fonzie var helt grym: tog tre CERT, två segrar och en 2:a plats! Absolut ett av våra finaste tävlingsminnen!

I september tävlade vi på KM i rallylydnad och blev klubbmästare i mästarklassen. Vi startade på vårt andra SM i rallylydnad och kom på plats 27 och vi startade på en vanlig officiell tävling med 88p i resultat.

ZIN

zinspanar

Gjorde en start i IK I på Gotland men efter den valde jag att stryka oss och beslöt mig för att hon skulle få mer tid på sig att träna och mogna innan vi tävlar igen. Träningen har nu under hösten gått framåt riktigt bra och beslutet känns helt rätt. Jag är övertygad om att hon kommer att kunna kriga på banorna nästa år, både i vallning och lydnad!

FLYNN

flynnos

Flynn har fått ta det väldigt lugnt efter bakslaget med ryggen innan sommaren. Jag har mentalt lagt lydnadsplanerna på hyllan för att inte än en gång bli så jäkla deppad om/när han måste ställas av igen. Istället har jag smugit igång lite träning i HTM där vi kan undvika alla fartfyllda starter och stopp och vi börjar snegla mot en start i HTM 2.

ARVID

arvid2

Gamlingen mår fint och är glad! 11,5 år får man se varje dag som en gåva!

 

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *