Från 2:a årets hund till 9:a årets hund -i en ny gren!

Insåg att nu har alla tävlingar i freestyle / heelwork för detta år hållits och rapporterats in, så nu är alla listor på Årets Hund i de olika grenarna klara. Fonzie är nionde bästa heelworkhunden i Sverige, det ni!!!

Förra året tävlade vi bara rallylydnad. Då kvalade vi in till SM på maxpoäng (300p) och vi blev 2:a Årets Rallyhund 2013 med 499p, slagna bara av Carro & Roy med 1 (!) poäng! Detta år skiftade jag fokus till att satsa på heelworken. Fonzie debuterade i HTM klass 2 i februari, svischade direkt upp i klass 3 och har i år hunnit bli både champion, kvala till SM, bli bästa svenska ekipage på OEC och nu alltså komma som nummer 9 på Årets Hund i heelwork! Jag är grymt stolt över honom!

Från Rally-Fonz….

3

Till HTM-Fonz!

bakom2

Om Fonzie kommer få köra en eller två grenar nästa år har jag ännu inte definitivt beslutat. Jag har tänkt att jag ska bestämma mig innan julen, fram till dess väger jag för och emot och framför allt -känner efter vad jag tycker vore ROLIGAST. Vem vet, kanske det poppar upp en ny gren jag ännu inte hört om som vi måste prova, man ska aldrig säga aldrig 🙂

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *