Fyra….

Sista dagen hemma, i morgon bitti påbörjar vi resan mot Tyskland! Idag har jag och Fonzie bara skrotat runt i skogen (mycket populärt) och så har han borstats (mindre populärt) eftersom både han och Arvid fick varsitt bad igår och vips efter det så började all underull släppa. Jag har roat mig med att packa, att försöka få med all info som getts ut om tävlingen (typ en hel roman när man skriver ut det), platsen vi ska vara på, startlistor etc. Och så har jag handarbetat! Haha, nåja, jag har sytt om chapsen till cowboy-kostymen och testat dem och jag tror jag ska ha dem när jag tävlar, tar definitivt beslut efter fredagen.

Bästa uppladdningen idag var en långpromenad och fika ihop med kompisen Åsa. Vi pratade lite hund och lite tävling men mest om allt annat och även om vi kom in på en del tunga ämnen så känns det bra att få lite perspektiv -hundträning och hundtävlingar är verkligen inget att ta på allvar i jämförelse med mycket annat i världen. Och så drack vi kaffe och käkade B&J och garvade mycket också 🙂

imagesQP0FECAK

Dagens peppning kommer i form av några filmer från förra årets OEC -snacka om bredd på hundraserna va!?

Och förra årets vinnare:

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *