Tre… Vi är i Tyskland!

Skriver detta ifrån ett hotell iLübeck. Vi startade resan tidigt i morse och körde genom ett otroligt dimmigt Sverige ner till Helsingborg där vi tog färjan över till Helsingör. Körde genom Danmark till Rödby Puttgarden där nästa färja väntade. På den sammanstrålade vi under överfarten med tre andra deltagare ur det svenska teamet, Frida, Erika och Anna. Väl över i Tyskland körde vi till Lübeck och här ska vi sova i natt innan färden går vidare mot Stuttgart.

Saknar de andra hundarna lite men har fått rapporter om både Zin och Arvid och vet att de säkerligen har det mycket roligare än att bara sitta i bilen under denna resa. Sanna fotade dem ihop med sitt gäng när de var ute i skogen, så här mysigt såg det ut:

image

 

Hundarna tyckte det var mycket spännande att vara inne i en stad med så mycket att nosa på, framför allt Flynn gillade det. Fonzie däremot tycker ju att alla koppelpromenader är ett straff och att behöva bajsa kopplad och på en trottoar, det är verkligen emot hans natur! Men det gick.

Vi hittade en trevlig grekisk restaurant med grymt god mat så nu är jag både trött och proppmätt. Ska rasta hundarna en sväng men sen blir det en tidig kväll. I morgon rullar vi vidare mot äventyret!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *