Nu tillhör jag Glädjeklick!

Från och med idag 5/11 2014 så är jag en av instruktörerna hos Glädjeklick! Glädjeklick drivs av två superengagerade och duktiga fd Canis-kollegor och bland alla de nya instruktörerna som anslutit sig har jag nöjet att finna flera tidigare kollegor och vänner! Detta kommer att bli så BRA! Kurser, lektioner mm kommer ni att hitta och kunna boka enkelt framöver via www.gladjeklick.se Gå gärna in där och kolla alla grymma instruktörspolare jag kommer att samarbeta med!

bl_text_trans

Några av mina planer under vintern/våren är:

-Onlinekurs GF rallylydnad
-Onlinekurs heelwork to Music! NYHET!
-Lydnadssatsning 2015
-Rallylydnadssatsning

Det och mycket mer kommer snart ut på hemsidan! HÄNG MED!

 

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *