Två…. Nu är vi i Stuttgart!

Phu, efter en lååååång resdag är vi nu framme på hotellet i Stuttgart! Det körs FORT på vägarna här ( och vägarna vi åkt på är som tvättbrädor, låter som om man fått punktering alternativt tappat halva underredet ;-)) men de kör artigt och smart, mycket hövligare och effektivare än hemma. Ingen ligger kvar i ytterfilen i onödan alla filbyten går fort och alla långtradare håller sig där de ska!  Imponerad!!!

Vi har kört genom väldigt mycket vacker natur, särskilt när GPS:en varnade för ett vägarbete och vi leddes om genom ett par små byar längst ner efter krokiga alpvägar. Har sett en hel del kor men väldigt lite får?

Dagens chock är hur mycket kontanter som används, dvs att man inte tar kort över allt? Varken på restaurangen igår eller på restaurangen på hotellet idag tar de kort, samma sak har varit när vi försökt besöka en toalett eller köpt en kaffe 🙂 tänkte naivt att man över allt frångått kontanthantering så långt man kan men icke.

Nu är alla i svenska laget framme och vi hade en väldigt trevlig middag ihop med mycket skratt och roliga anekdoter om vad som skett under respektives resa fram till målet.

I morgon är det avsatt tid för varje land att träna (blir bara några minuter per hund eftersom vi är så många), vi ska rigga upp vår svenska hörna i hallen och fixa med presenterna till de andra deltagarna. Sedan är det invigning på kvällen och efter den middag med 140 deltagare tror jag. Känns riktigt roligt allt detta!

Fonzie, Flynn och Race har skött sig finfint på resan. Två långa och tråkiga dagar med mest bara bilåkning men jag hoppas kunna kompensera lite för det i morgon. Är själv stel i kroppen efter att ha suttit stilla så länge två dagar på raken, skönt att det inte är tävlingsdags i morgon redan.

Uppkopplingen här lämnar tyvärr mycket övrigt att önska… Får se hur bra det går att lägga ut något.

 

 

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *