Ett…

Kunde inte lägga ut något igår så det kommer nu:

Träningsdag! Vi startade dagen med att packa i ordning presenterna till de andra deltagarländerna och sen var det dags att åka och inspektera mässan. Den var ENORM. Blir nog riktigt häftigt i morgon när allt är i full gång med alla de utställningar och aktiviteter som pågår i alla hallarna!
Träningen var några minuter individuellt per hund. Fonz var först disträ och ville inte inta rätt position men efter lite träning släppte det och han kändes helt ok. Vi fick bara lekbelöna men det gick ganska bra, inte för het tyckte jag. Sedan hade vi några minuter i slutet att öva utan hund med musiken i hörlurarna. Shit, jag vände fel i programmet och vimsade! Men jag tror mest jag var trött och spänd, litar på att det sitter när det blir skarpt läge.
Såg många riktigt skickliga team på träningen, man inser att vi bara skrapat på ytan på vad HTM och freestyle kan vara. Vi är inte i närheten av att vara på den nivån… ÄN! Men man måste vara bland de bästa för att bli inspirerad och lära sig! Ge oss några år till så…!
Invigningen var fin och efter den åkte vi tillbaka till hotellet för gemensam middag. Där delade länderna ut sina respektive gåvor, lite rolig och trevlig tradition!
Nu blir det sovdags och i morgon smäller det!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *