Startlistan till SM ute nu.

Idag kom startlistorna till SM i heelwork och freestyle ut. Jag och Fonzie startar som nummer 11 i heelworken som går först på lördagen. Har inte riktigt fattat att det är SM-dags snart men när jag såg listan fick jag upp lite puls får jag erkänna!

Målet är att vi ska ha lika roligt som vi hade på OEC och utöver det att JAG ska röra mig rätt på planen!

Lille Tjocknos, nu kör vi!

fun1

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *