Senaste nytt om Fonzie.

Vad har hänt med Fonzie sedan jag skrev att vi var tvungna att stryka oss från årets SM-start i rallyn? Tja, efter att odlingen visat att det växte rejält med e.coli bakterier i urinen har han fått börja äta Vetrimoxin och peppar, peppar men jag tycker han är piggare, gladare och mer sig själv redan nu. Tänk om det är något så enkelt bara!? Vågar man tro det?

Jag har bestämt att följa min plan med total vila från all slags träning under juli ut. Han får vanliga promenader men ingen träning, ingen strukturerad ”aktivering” utan han är ”bara med”, tuggar på tuggben eller filosoferar på tomten.

fonzglad

Om ca 2 veckor ska vi kolla hans hjärta och efter det vet jag mer även på det planet vad som vi har att sikta på framåt. Jag HOPPAS självklart han kommer tillbaka i gammal god stil (som han ser ut idag så känns det så, men man ska inte ropa hej…)

julklapp

Fonzie och jag har genom åren tränat och tävlat i så mycket ihop. Tillsammans har vi stått som vinnare på både vallhundstävlingar, agilitytävlingar, rallylydnadstävling och heelworktävlingar. Men framför allt har vi haft väldigt kul ihop och backat upp varandra när något gått åt skogen. Fanns titeln ”Världens bästa kompis” skulle Fonzie vara självskriven för den.

Så, håll tummarna att han kommer igen och att vi kan tävla även efter hans 10-års dag!

galen

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

  1. Håller mina tummar HÅRT att ni får komma ut på tävlingar även efter hans 10-årsdag! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *