Fuck Jante -landslaget here WE come!

Förra årets STORA out of the comfortzone var när jag ansökte till laget som skulle få åka till OEC,  Open European Championship i Heelwork & Freestyle, i Tyskland. Jag är så galet glad att jag tog det klivet och kastade mig huvudstupa in i något som jag vid ansökan inte på långa vägar var redo för, för i och med att vi blev uttagna så tog jag tag i träningen på ett helt annat sätt, utvecklades massor och resan och tävlingen var fantastisk! Jag fick inspiration och idéer och en kick som verkligen var värd varje stund av tvivel, stress, vakna mitt i natten och tänka ”herregud-vad-har-jag-gett-mig-in-på????”  innan. För vi fixade det! Så sjukt rolig tävling!!!

10838028_938870756123687_898912595970687992_o
Jag & Fonzie på OEC Tyskland 2014.

Kan lätt säga att starten på OEC lade grunden till vårt SM-silver en månad senare. Vi visste att vi kunde!

avinnare-HtM-grupp_LT

Årets out of the comfortzone var att ansöka till landslaget. Med BÄGGE hundarna. Att stå upp för att jo, jag tycker vi ÄR så här bra, vi har de här styrkorna, vi har visat att vi kan leverera så här pass hittills och jag har de här idéerna om vad vi ska jobba på framåt. Vi hör hemma i landslaget. Punkt. Sluta be om ursäkt, sluta fega. Gör vad du VILL göra människa! Fuck Jante!

flynnos

”Hur gick det här till!? Är jag i landslaget?” undrar Flynn 🙂

Och nu för några dagar sedan kom beskedet att jag är uttagen till landslaget i Heelwork med BÅDE Flynn & Fonzie!  YES!!! Så jäkla roligt!!! NM i Finland i december, ska bli så häftigt att vara med på den resan! Jag tror jag kommer lära mig massor av att vara med i laget, se och höra hur de andra resonerar, se duktiga ekipage från flera olika länder live och få en massa idéer och inspiration till att gå vidare i min egen utveckling. Som alltid klurar jag dessutom lite på vad jag kommer att få lära mig för något nytt om mig själv, som varje nytt steg utanför trygghetszonen tenderar att göra. Hundträningen kanske bara är en resa mot något helt annat…

fun1

Om du som läst så här långt har någon dröm du själv tvekar inför, oavsett om det gäller att debutera på tävling, att ställa upp på ett KM, att prova en ny tävlingsgren, att våga träna inför okända människor på kurs, eller att sikta på landslaget i din tävlingsgren, så bara GÖR det. Visst, det finns alltid någon liten ynklig människa som inte kommer gilla att du vågade, men vet du, INGEN kommer någonsin tacka dig för att du INTE gjorde det du ville. Ingen! (Allra minst skithögen!) Staka ut din egen väg, gör det DU vill göra, ta chansen att göra det du inte riktigt vågar och vips har du nått så mycket längre än du någonsin trodde!

FUCK JANTE, det här är VÅR tid, VÅR väg, VÅRT liv. Bara gör det! (och påminn mig om detta när jag själv har en dålig dag och tvivlar :-))

Landslaget med två hundar, smaka på den liksom!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *