Debut i FS klass 3 (FILM)

Nu har vi debuterat i freestyle klass 3! Jag tyckte att vi inte var klara men beslöt mig för att köra ändå för att få utvärdera hur bra de olika delarna satt i tävlingsmiljö. Faktum är att jag klippte ihop musiken och fixade rekvisitan två dagar innan… Det är inte likt mig och det är inte optimalt precis men samtidigt är det roligt med känslan ”det KAN gå!” så efter lite dividerande så åkte vi till Sala för att testa. Det kändes som träningsläge så jag brydde mig inte om att byta om till tävlingskläder utan körde i det jag åkt i. Framöver ska det bli lite mera stil även på den fronten 😉

Flynn var helt otrolig! Jättefin attityd och fokus och de små missförstånden som blev var mer hur jag styrde än något annat. Så jäkla roligt att se att så mycket funkade så bra i skarpt läge!

Så här såg det ut:

Flynn fick 26,15 poäng tog sitt första CERT och vann! Helt galet roligt!

Nu kommer freestylen få vila tills efter EM och NM och sen hoppas jag kunna göra några starter till senare i höst. Kommer säkert att ha ändrat om en del i programmet tills dess. Känns galet roligt att Flynns debutår i freestyle varit så bra hittills!

Helgen innan gjorde vi vår andra start i heelworken med det nya programmet. Gick riktigt bra, vi satte det allra mesta och Flynn kändes väldigt fin. Fick ihop 27,40 poäng och vann!

Nu blir det ingen mer tävling för oss innan EM utan jag ska försöka att bara träna klokt fram tills dess. Har lite för mkt jobb inbokat för att det ska kännas optimalt men det blir som det blir. ROLIGT blir det säkerligen hur det än går för det brukar jag & Flynn ha ihop!

 

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *