Färdig freestyledomare!

I söndags gjorde jag min sista aspiranttjänst på freestyletävlingen i Karlstad och är numera färdig domare i freestyle och heelwork to music! Riktigt roligt! Det har både varit ett bra och utvecklande sätt att sätta sig in i sporten och att se och analysera program ännu mer på djupet, plus att det ska bli väldigt roligt att framöver kunna hjälpa till och bidra till sportens utveckling även som domare.

I början av april går ansökningstiden för årets landslag ut och efter det vet vi om vi är med igen. Jag har börjat skissa på ett helt nytt program till Flynn, känns väldigt roligt att ha nya utmaningar att jobba med!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *