Min rallylydnadsbok recenserad hos Dog News

”Är du det minsta intresserad av att lära din hund lydnad på ett roligt vis så är boken Rallylydnad den bok du letar efter. Författaren tar dig med på en resa genom sportens alla moment och du får både tips och lösningar på olika problem. Du kommer att lära känna din hund på ett helt nytt vis och ni kommer garanterat att ha roligt tillsammans.”

Min bok Rallylydnad Från grundfärdigheter till mästare (Klickerförlaget) har fått en finfin recension hos Dog News! Jätteroligt! Det börjar strömma in allt fler omdömen från läsare också och det känns så roligt att så många uppskattar boken och att den kan bidra till att folk och hundar har roligare ihop i sin träning. Rallyn har något att ge ALLA!

Hela recensionen av boken hittar du här: https://dognews.se/2018/04/16/dof-news-recenserar-boken-rallylydnad/

 

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *