Valpen är vald: detta är Fajt!

I söndags, när valparna var 6,5 vecka gamla, åkte vi och tittade på dem igen för att bestämma vilken av grabbarna som skulle få flytta hit. Så, här är han nu: Vallviljans Fajt!

Detta är Fajt!

Det var inte helt lätt att välja valp då jag tyckte de två valparna jag tittat på var väldigt jämna och bägge hade sina olika fördelar. Men den trefärgade var den som jag tittat mest på redan förra gången och den som jag tyckte stuckit ut i attityd och tja, märkt mest både när vi träffade dem och på alla bilder och filmer.

De som fick det sista ordet var Fisken och Flynn som fick komma in och hälsa på valparna igen och de två var betydligt mer intresserade av att umgås med Fajt än med hans bror så då sa vi att OK, ni får bestämma, det ÄR den trefärgade som är Fajt!

Tjena, vill du bli min brorsa?

Nu är det bara en vecka kvar tills han flyttar in! Det ska bli så spännande att lära känna en ny liten individ och så roligt att ha en valp att träna igen!

Självklart kommer jag filma och skriva om Fajts utveckling och träning både här och på min Facebooksida.

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *