Ätit ett värmeljus och vuxit ur selen.

Idag är Fajt 13 veckor. Sedan sist jag skrev har han lyckats med konsstycket att ta sig upp på köksbordet och stjäla ett värmeljus som han glatt tuggat på. Det var svårt att se om/hur mycket han kunde ha fått i sig av aluminiumen så jag ringde veterinären och de kom fram till att vi skulle prova med att ge honom sparris och hoppas att det skulle kapsla in eventuella vassa bitar.

Tydligen väldigt inbjudande.

Sagt och gjort, Fajt fick käka sparris (MUMS tyckte han) och jag tror det funkat fint för nu har det gått två dagar och han verkar inte påverkad. Så jag hoppas att det gick fint.

Han har vuxit också. Så pass mycket att jag idag åkte och shoppade en ny sele till honom. Den här tror jag han kommer kunna ha ett bra tag. Fajt fick hänga med till djuraffären, godishyllan var onekligen mer populär än den med selarna 🙂

Stor kille!

Vi har varit inne i Strängnäs igen och miljötränat och på glasscafét i Stallarholmen. Nu hoppas jag personligen att det supervarma vädret ska ge sig så det blir lite svalare igen. Mycket skönare att både träna och jobba när det inte är runt 30 grader.

Fajt i Strängnäs.

Han har fått börja gå med på de korta promenaderna i skogen. Mycket uppskattat! Jag brukar tidigt låta mina valpar hänga med på skogspromenader, tycker de lär sig massor av att ta sig fram i terrängen. Promenaderna tar ju längre tid med en valp för vi stannar oftare och gör små övningar.

Fisken och Fajt!
Stadga även i ”2 tassar på”.

Jag hade tänkt börja testa spår den här veckan men det är så varmt & torrt att jag tror det får vänta tills det är lite svalare ute. Det riktigt dammar när man går ute i terrängen så lite trevligare underlag för en nybörjarnos vore bra!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *