Boosta din hunds självförtroende med Dog Parkour!

Dog Parkour är inte bara en väldigt rolig aktivering, det är ett smart sätt att förbättra kontakten med sin hund, att bli bättre på att tyda hundens signaler och inte minst: en super-boost för hundens självförtroende!

Jag ser en grym utveckling hos min lille Fajt som fått träna dog parkour direkt nu som liten valp. Hans koordination, kroppsmedvetenhet och hans vilja att aktivt söka upp nya föremål i nya miljöer och vilja interagera med dem är en fantastisk grund för en framtida tävlingshund!

I kursen går jag igenom vad Dog Parkour är och hur du gör träningen både effektiv, rolig och säker för hunden. Jag tar upp vilka inlärningstekniker som fungerar bäst, hur du kontrollerar att hindren är lämpliga att träna på och hur du justerar träningen för just din hund. Du får också många praktiska dog parkour-övningar som passar bra att starta upp träningen med! Välkommen till en riktigt rolig form av hundträning!

Du hittar min onlinekurs om Dog Parkour här: https://edume.se/kurser/3vallare/dog-parkour-grundkurs/

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *