Första onlinekursen ute!

Efter mycket filmande och skrivande och fixande vid datorn är äntligen min första onlinekurs ute! Så jäkla roligt! Den handlar om hundens KROPPSKONTROLL, ett ämne som jag verkligen brinner för och som så ofta kan göra skillnaden mellan framgång eller ej i en sport och även minska riskerna för skador. Mer än 25 roliga, effektiva övningar hittar du i kursen!

UTVECKLA HUNDENS KROPPSKONTROLL

”Bra balans, smidighet och kroppskontroll behövs i alla hundsporter och i all slags träning. Den här kursen ger dig massor av enkla, roliga och effektiva övningar för att utveckla din hund.  Övningarna passar både valpar, unghundar och vuxna hundar.”

Ett litet smakprov.

Kursen hittar du här: https://edume.se/kurser/3vallare/utveckla-hundens-kroppskontroll/

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *