Få hunden att älska föremål!

NU har jag publicerat min senaste onlinekurs! Bärande av föremål!

Få hunden att älska att gripa, hålla och bära föremål! Från att skapa nyfikenhet på föremål till fullständigt moment. Kursen beskriver rallylydnadens moment 402 Bärande av föremål, men du kommer ha nytta av de här kunskaperna i många olika moment och sporter. Välkommen till en fartfylld och rolig kurs!

Flynn, snart 11 år. Hans apportering är inlärd prick med den här metoden och han ÄLSKAR fortfarande att gripa, hålla, bära (och hämta!) alla möjliga slags föremål!

Du hittar kursen HÄR: https://edume.se/kurser/3vallare/barande-av-foremal/

Och här kommer ett litet smakprov 🙂

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *