Fajts andra cert!

Igår var det tävlingsdags igen! Denna gång var det i Kungsör. En liten och väldigt välarrangerad tävling. Vi blev nio startande i HTM3 och med bra tidsschema så kändes det otroligt lyxigt att komma till tävlingen, hinna mingla lite med folk, banvandra och sen köra igång utan lång väntan.

Fajt skötte sig finfint! Det var första gången det fanns en liten publikläktare när vi tävlade och Fajt hade små korta koncentrationssläpp men inget som egentligen han påverka honom så mycket. Starten satte han finfint och han höll ihop bra genom programmet tycker jag. Många bitar var bättre nu än på debuten och jag tror vi är på rätt väg!

Han var väldigt glad och peppig när vi var klara och engagerade sig finfint i belöningarna. Kopplade dessutom av jättebra både ihop med mig och i sin bur när vi väntade på resultaten. En genomgående väldigt positiv tävlingsupplevelse skulle jag säga!

Resultatmässigt gick det också bra: 24,95p CERT och placering 2:a i klassen! WOW! Fajts första pallplats i HTM3!

Nu har vi en tävling till inplanerad i slutet av mars och sedan ska vi ha en period då vi bara tränar. Perfekt att ha hunnit med ett par starter för att utvärdera och lägga en plan framåt.

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *