Fajt dubbel seger i fortsättningsklass.

Den 19 juni tävlade jag och Fajt dubbla starter i fortsättningsklass rallylydnad hos Värmdö BK. Det var väldigt trevligt arrangerat och smidigt med delade grupper. Varmt däremot vilket inte är mitt favoritväder precis 🙂

Första starten var Fajt pigg och glad och minus att han blev lite sned i en position så gjorde vi en felfri runda på 99p. Jag är mycket nöjd med känslan vi hade på den rundan! Det räckte dessutom till delad seger ihop med Fajts äldre halvsyster Riwa! Bägge syskonen tog dessutom titeln RLD F i och med de resultaten. (Fajt har tävlat två starter i fortsättningsklass i maj med 95 respektive 90 p som jag missat att skriva om här i bloggen).

Så här såg första rundan ut:

Första banan. 99p och seger och RLD F klart.

Andra starten var Fajt tröttare. Nu var frestelsen med och där låg en fin pipgris (som Fajt älskar) och han sänker tempot en del i frestelsen. Vi fick ett sent ställande men annars felfri bana så 99p igen och seger!
Bra kämpat av Fajt tycker jag. Han försöker verkligen göra sitt bästa min lille allvarlige kille!

Bana två. En tröttare Fajt kämpar till sig 99p och en till seger!
Fajt 2 x SEGER och RLD F
Riwa SEGER och RLD F

Nu blir det mera träning och sedan hoppas vi starta i avancerad klass i slutet av juli om vi kommer med. Annars dröjer det nog till senare i höst.

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *