I väntan på valp

Nu är det nedräkning på riktigt -på lördag ska vi hämta hem Vinterängens Wild!

Vinterängens Wild

När man haft flera hundar tidigare blir det ju inte så mycket shopping inför ett valpköp. Mycket av det man behöver finns redan i huset så att säga. Det jag gjort nu sista dagarna är att leta reda på Fajts valpsele (hans första) och så inventerade jag hur många ”att-växa-i”-selar jag hade: typ fem. Så valpen klarar sig nog 🙂 Några tunna valpkoppel och valphalsband hade jag också.

Jag har plockat fram ett gäng kompostgaller eftersom det är otroligt smidigt att kunna skärma av, sätta upp tillfälliga grindar eller skapa en valphage. Kompostgaller måste användas mer av hundägare än trädgårdsfixare tror jag!

Valpmaten är införskaffad och några nya leksaker (kanske inte precis var brist på sånna heller i det här huset, men liiiite måste man ju få shoppa) och några lite mindre tuggben än de Fajt får.

I övrigt har jag försökt titta på huset med valp-ögon och plockat bort sladdar tex. Men en sak vet jag -för varje valp lär man sig något nytt om vad de vips når och får för sig att göra!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

  1. Kompstgaller är helt underbara.

    Å nåde den som kommer på att försöka lära min hund att kompostgaller går att välta/gå över/klämma sig förbi! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *