Fajts debut i freestyle

I lördags var det dags för Fajt att debutera i freestyle! Jag har länge funderat på att köra även den grenen med honom men det har inte blivit av tidigare. Nu när vi pausade rallyträningen ett tag efter SM så kändes det som ett bra läge att bygga ett program och debutera.

Tävlingen var i Haninge och vi kunde göra två starter. Fajt var pigg, glad och avspänd och hade väldigt roligt hela tävlingsdagen. I första starten satte vi allt jättebra tajmat förutom ett litet missförstånd precis vid avslutet. Jag var supernöjd! Fajt hade precis den attityd jag hoppades på. Så himla roligt!

Vi landade på 28,70, uppflyttning och vann klassen!

Start två var Fajt lite, lite tröttare men nu satte vi alla delar och knep 27,95 uppflyttning och en till seger!

Helt grym debut!

Snygga rosetter!
Fajts första start.

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *