Kontakt

Lättast är att nå mig via mail: 3vallare@gmail.com eller sök upp 3vallare på Facebook och skicka ett meddelande där!

Mobilnummer som jag nås på är: 070-4321777 lämna namn, telefonnummer och ärende på mitt mobilsvar om jag inte kan ta ditt samtal just då!

Kurserna hos mig i Stallarholmen hålls vid Södertorpet, Överselö.
Skriver du in ”Sursa, STALLARHOLMEN, STRÄNGNÄS” på www.eniro.se så får du lätt fram vägbeskrivning och GPS-koordinatorer hit! Tyvärr kan man inte ta sig kommunalt ända hit ut (närmsta busstation är ca 9 km ifrån träningsplatsen) utan vill du gå kurs hemma hos mig behöver du kunna ta dig hit med bil.

Det finns flertalet B&B, vandrarhem och andra typer av boenden från ca 15-20 minuters bilresa från mig, letar du boende inför en kurs så kolla med tex www.lastad.se www.ostagard.se www.malmgarden.com www.gesta.se

 

3 thoughts on “Kontakt

 1. Diana
  maj 28, 2015 at 9:03 e m

  Tack för en lärorik föreläsning! (I kväll!)
  Det var jag som ställde alla frågor men jag glömde en…
  Hur gör du när du har flera hundar att träna?
  Själv tar jag med dem samtidigt till plan, om det är där vi måste vara, vilket gör att den ena blir tokig i bilburen. om jag börjar med den `tokiga` så blir valpen ( 11 månader) inte på hugget när det är hans tur. Hur ska jag upprätthålla förväntningarna på den lugna men även dämpa den extremt förväntansfulla?
  Har inga möjligheter att åka för att träna på `plan`samtidigt annars.
  Hemma separeras de oftast. (inte på rastning)
  Mvh Diana

  1. juli 22, 2015 at 11:45 f m

   Oj, den här kommentaren dök upp först nu i juli vet inte varför 🙂 Jag tror du behöver separata träningspass där du övar på att vara pausad medan den andre tränar. Tänk på att det är egentligen hunden som pausar som tränas då, den andre är bara statist så att säga. Börja med att öva in att de kan pausa i en bur eller på en filt eller vad som passar och träna det inne först. I början tätt med belöningar till hunden som pausar och lugna övningar för den som ”tränar”. Successivt vill du sedan kunna träna mer på riktigt med den som är aktiv och den som är pausad ändå håller sig lugn. Börjar du inomhus kan du få till många träningspass på just detta ofta innan du försöker med det IRL på vanlig träning utomhus. Lycka till!

 2. bm.hedlund@telia.com
  november 17, 2015 at 6:42 e m

  Lästa om Arvid och tårarna rann. Jag förstår att det måste vara svårt att skiljas från en sådan personlighet. Minns första gången jag och Baloo var hos dig. Vi såg honom genom fönstret, Emma och jag. Han såg nästan magisk ut, var otroligt vacker.
  Du skriver mycket rakt och ärligt om honom.
  Kramar till dig
  Birgitta Hedlund med Baloo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *