Min rallylydnadsbok recenserad hos Dog News

”Är du det minsta intresserad av att lära din hund lydnad på ett roligt vis så är boken Rallylydnad den bok du letar efter. Författaren tar dig med på en resa genom sportens alla moment och du får både tips och lösningar på olika problem. Du kommer att lära känna din hund på ett helt nytt vis och ni kommer garanterat att ha roligt tillsammans.”

Min bok Rallylydnad Från grundfärdigheter till mästare (Klickerförlaget) har fått en finfin recension hos Dog News! Jätteroligt! Det börjar strömma in allt fler omdömen från läsare också och det känns så roligt att så många uppskattar boken och att den kan bidra till att folk och hundar har roligare ihop i sin träning. Rallyn har något att ge ALLA!

Hela recensionen av boken hittar du här: https://dognews.se/2018/04/16/dof-news-recenserar-boken-rallylydnad/

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *